Indisch restaurant

°°° Restaurant is geopend op oudejaarsavond °°°

Elke middag van dinsdag tot vrijdag:  DAGSCHOTEL +  soft  drink : 9,95 € (niet vegetarisch of vegetarisch naar keuze)

Om het 25-jarig jubileum van ons restaurant te vieren, bieden wij u - 20% op onze kaart, exclusief drankjes  ( meld dit bij aankomst)

Image header

Afhaalservice: -20% bij elke bestelling van min. 25 € afgehaald in het restaurant. Contact: +32 2219 97 77

Onze leveringsdienst (thuis, kantoor en hotel) voor bestellingen van min. 30 €

10% KORTING op uw bestellingen

Leveringskosten: € 4 voor Sint-Joost-ten-Node, € 6 voor Schaarbeek en Etterbeek, € 8 voor Elsene, Sint-Lambrechts-Woluwe en € 9 voor alle andere gemeenten

GRATIS LEVERING vanaf 60 €

DELIVEROO, UBEREATS en TAKEAWAY.com doen ook onze leveringen.

Welkom

In Brussel is de STAR OF INDIA één van de meest bekende Indische restauranten, befaamd voor zijn authentieke en verfijnde keuken, evenals voor een prachtige en exotische decor (3/4 min. van Schuman en van Madouplaats of Meiserplein). U wordt in het luxueuse kader van een herenhuis ontvangen, in een aangename en ontspannen sfeer.
De tempel van de traditionele Indische gastronomie, biedt de restaurant STAR OF INDIA een grote variëteit aan subtiel geparfumeerde specialiteiten die traditietrouw volgens oudere wijzen worden klaargemaakt : Tandoori, Tikka Masala, Korma, Kharhai enz… geserveerd met kip, lamvlees, vis of scampi’s. En voor de vegetariërs staat er een grote keuze verse groentenschotels op de kaart.
En om nog meer te genieten van al de harmonieuze smaken van uw maltijd zijn er zorgvuldig geselecteerde wijnen te proeven.
In de Star of India zal alles u aanspreken, de warme sfeer, de heerlijke gerechten, de wijnkaart, het onthaal en … de prijzen.